ZALAKERÁMIA ZRT.

www.zalakeramia.hu

Magyarország vezető burkolólapgyártója. Termékei közt megtaláljuk a hagyományos,
és a modern stílusú lapokat egyaránt.

Látogasson el a gyár honlapjára, ahol megtalálható a termékek árlistája, és sok ötlet mellett, egy a tervezést segítő program is.


Emigreswww.emigres.es

Cégünk a gyártó termépalettájából az "MDE"-jelű, fa,és parketta imitációjú padlólapokat importálja elsődlegesen. A gyár különlegessége a Puzzlemi padlólapcsalád.

Gresanwww.exagres.es

Az úgynevezett "extrudált gres" -ből készült , 17-mm vastag lapok, szinte örökösek lehetnek. Csúszásmentessége miatt (R12) medencék köré, és lépcsőkre, teraszokra ajánljuk.
A rengeteg kiegészitő, és dekorációs elemekről a KLINKER- menüpont alatt tájékozódhat.


Cersanitwww.cersanit.com.pl


Domino


www.ceramika-domino.pl


Paradyz


www.paradyz.com.pl

Lengyelország legnagyobb burkolóanyag gyártója. A legújabb divat szerinti fürdőszobaburkolók mellett megtaláljuk a kínálatban a klasszikus, és a mediterrán stílusú lapokat is.


Nowa Gala


www.nowa-gala.pl

A Lengyel gyár termékei,az anyagában színezett ún. gres padlólapok, mind sima, rusztikus, vagy polírozott felülettel készülnek. Alkalmazásukat elsősorban nagy igénybevételű helyekre ajánljuk. A tömeggyártásban készült ún. greslapokkal ellentétben, itt minden modellhez rendelhető lépcsőlap, ill. faliszegély.

Opocznowww.opoczno.com


Polcolorit


www.polcolorit.pl


Gamma Kerámia
 

 
www.gammakeramia.hu

Romhányban generációk óta folyik kerámiagyártás. A cég erre a tudásra és tapasztalatra alapozta működését. Ebből kiindulva, az elmúlt tíz évben számos technológiai fejlesztést hajtott végre. Ezek révén ma már a legújabb trendeknek és műszaki igényeknek megfelelő termékeket állít elő.


Tubadzinwww.tubadzin.pl


Estilker

www.ceramicaestilker.com

A gyártó termékeit azok számára ajánljuk, akik nem, vagy nem az elképzelésüknek megfelelő csempe, vagy padlólap dekorokat kapnának a kiválasztott burkolóanyaghoz.

Baldocer

www.baldocer.com


Mijares

www.azulejosmijares.com


Cristacer

www.cristalceramicas.com


Keramika

www.keramikaplus.rs


Stargres

www.stargres.pl


STN

www.stnceramica.es

Copyright 2008 Comfort Csempeáruház. - Minden jog fenntartva - All rights Reserved                                               Design: AB Marketing Kft.